Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Харесах!! Само ако може някой спешно да ми каже как се проверяват реалните километри и какви др прегледи трябва да мине красавицата.още веднъж много благдарности за информацията и саветите на всички !!

Comment

Ми с диагностичен софт само........
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Закичих и аз от тая красавица!!!
        Няма по-щастлив от мен!!!!1.8 бензин 144кс. 1998г.

Comment

вчера си взех 156 1.8ts 97г.кажете каде в бургас да отида да я закача на диагностика да я видат(уж 130000км ама ме самнява да е на 190000 по вероятно) и някои сервиз да ми кажат какво и има на колата за смяна.мерси предварително
          AP 155 1.9TD-предишна,Opel Vektra b 1,6 16v-предишна,AP 156 1,8ts-настояща

Comment

Първоначално публикувано от pionov Покажи съобщение
            вчера си взех 156 1.8ts 97г.кажете каде в бургас да отида да я закача на диагностика да я видат(уж 130000км ама ме самнява да е на 190000 по вероятно) и някои сервиз да ми кажат какво и има на колата за смяна.мерси предварително
            Те на дизелите им правят магийки, дето е по-трудно да им се изтрият реалните километри, та на бензинка ли си тръгнал да ги търсиш? Няма начин да разбереш истинските й километри.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
            X